top of page
simonsen2.png

OM OSS

Tredje generationens bilentusiast! Egentligen är det synd att kalla sig nystartad firma när ens familj har varit aktiv med bilar sedan början 60-talet! Det har handlat om att tävla, bygga, sälja, köpa, renovera, laga och serva bilar i över 50 år. Allt startade med att farfar (Kurt Simonsen) byggde om en av sina bilar för att kunna köra ett rally här hemma i Sverige. Efter det har det aldrig slutat med bilar!

 

Det har varierat lite i vilka branscher (jag (Andreas Simonsen), min far (Christer Simonsen, och min farfar (Kurt Simonsen) har varit aktiva i, men det har aldrig varit något tvivel på att det är bilar vi skall hålla på med. Passionen för bilar och racing har alltid funnits där, oavsett om det har varit att vara snabbast på banan, erbjuda bäst service till kunder eller helt enkelt erbjuda bilar av högsta kvalité.

Efter att jag själv sedan 1999 har tävlat inom gokart och Racing har jag lyckats etablera mig som en av dom snabbaste förarna i Europa och fått ett namn inom sporten som gjort att jag nu kan göra det jag älskar: jobba med bilar! Eftersom bilar är ett såpass stort intresse även vid sidan av banan så har det alltid blivit att man hjälpt till med att sälja bilar, jobbat i farsans verkstad eller med tävlingsbilar hos mina olika teams som jag kört för! Därför har det blivit ganska självklart att jag skall även utanför banan jobba med detta, passionen är alldeles för stor för att inte göra det.

Därför kommer jag i kombination med min Racing att driva min bilfirma och alltid erbjuda den bästa service möjligt!

dhiva-krishna-YApS6TjKJ9c-unsplash.jpg
bottom of page